avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit BRD vandut la firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Credit BRD vandut la firma de recuperari creante

Buna ziua!
As vrea sa va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu o procedura de recuperare a unui credit.

Am facut acum un an un credit de 5000 lei la BRD. Plus dobanzi, venea 6300 lei, cam asa.
Am achitat rata lunara pana la un moment dat, dupa care am avut o problema si am ramas restant (cam cu 1200-1300 lei). Intre timp am mai achitat cu niste sume mai mici, dar nu total.

Acum am observat ca au predat la Coface toata treaba iar ei mi-au trimis o scrisoare ca trebuie sa achit anticipat tot creditul, pana pe 13 Martie 2015, altfel o sa-mi puna proprire pe cont + achitarea executorului.
Suma pe care o cer ei anticipat este 4100 lei.

Ce pot face in situatia asta?
Daca iau legatura cu cei de la Coface credeti ca ma pot intelege cu ei sa platesc lunar o suma?
Daca fac o adresa in urma instiintarii lor in care sa le spun ca efectiv nu am cum sa achit suma, si ca sunt singurul din familie cu venit si etc, credeti ca am sanse?

Astept sfatul unora mai in tema decat mine.
Va multumesc
E
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 12:07, 10 Martie 2015
Având în vedere cuantumul relativ redus al creanței, probabil că cei de la firma de recuperări vor fi de acord să vă eșaloneze plata. Nu puteți afla sigur decât de la ei.
Dacă vor începe executare silită vă vor pune poprire pe 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de recuperare PirauDaniela PirauDaniela Parintii mei au scos bani din banca acum 5 ani, iar din cauza ca doar unul dintre parinti a lucrat nu au mai putut plati. Cei de la Eos-Ksi au trimis somatii. ... (vezi toată discuția)
Situatie mai complicata sammona21 sammona21 Buna ziua. Am o situatie mai complicata cu cateva banci si am nevoie de o parere. In anul 2008 am luat un credit de la o banca in valoare de 12000 lei la care ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de recuperari creante rvcbt rvcbt Buna ziua v as ruga mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema surorii mele, care in anul 2003 a cumparat de la o societate comerciala din orasul nostru ... (vezi toată discuția)