avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul START
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul START

Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare: in cadrul PROGRAMULUI START noii angajati trebuie sa aiba contractul de munca pe o anumita durata? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alexandrav16 , utilizator 09:05, 23 Martie 2015
Noii angajati trebuie sa aiba CIM pe perioada nedeterminata si cu norma intreaga.
Ideea programului este ca sa se infiinteze noi locuri de munca, incluse in organigrama, in conditiile pe care vi le-am spus. Angajatii vin si pleaca, important este ca s-au creat locuri de munca,pe perioada nedeterminata si cu norma intreaga, 8h/zi. La momentul decontului trebuie sa demonstrati ca ati angajat pe locurile de munca nou create si asumate prin proiect.
Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns. Insa mai am o nelamurire. Prin programul START cheltuiala cu salariile nu este una eligibila. In acest conditii as putea sa aplic si pe alta program ,spre exemplu POSDRU pentru a obtine bani pentru salarii? Va multumesc anticipat!
Exista pogram tot guvernamental, pentru subventia locurilor de munca, doar ca acest program , in principiu se va incheia la 31 martie...este posibil sa fie continuat daca nu s-a epuizat bugetul. Pe POSDRU nu puteti accesa proiect pentru plata salariilor.
Imi puteti spune despre ce program este vorba?

Alte discuții în legătură

Despre contracte de munca. Allinnn Allinnn Buna ziua, As dori sa va intreb daca o persoana poate sa aiba un loc de munca cu program normal 8h/zi si sa mai fie si angajat la propria firma tot cu ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca pe 8 ore Betismihis Betismihis Ce i se poate întâmpla unui asistent personal al bolnavului care este de fapt angajatul primăriei, în momentul în care este depistat cu încă un ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in start-up safira safira In proiectele de tip start-up exista niste indicatori de rezultat. Acestia se refera la locuri de munca create datorita proiectului si locuri de munca ... (vezi toată discuția)