avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... loc de munca in start-up
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

loc de munca in start-up

In proiectele de tip start-up exista niste indicatori de rezultat. Acestia se refera la locuri de munca create datorita proiectului si locuri de munca mentinute datorita proiectului.
As dori sa stiu, ce inseamna din punctul lor de vedere, locul de munca ? Probabil ca trebuie sa fie un CIM. Intrebarea esentiala este: trebuie sa fie norma intreaga neaparat sau pot sa fie si norme partiale (1-2-3 ore/zi) ?
Ce se intampla daca, odata declarat un nr.de locuri de munca dupa perioada de implementare nu pot fi pastrate ? (din lipsa de comenzi, criza, etc..)

Alte discuții în legătură

Programul start alexandrav16 alexandrav16 Buna ziua. As dori sa va adresez o intrebare: in cadrul PROGRAMULUI START noii angajati trebuie sa aiba contractul de munca pe o anumita durata? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Acord finanțare si apoi vanzare firma Ivl5 Ivl5 Bună ziua. Referitor start up nation. Dacă am aplicat, am obținut finanțarea și am implementat, pot sa cedez/ vând firma și în ce condiții? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Funcționar public are dreptul de a înfința o firmă? Ami1988 Ami1988 Bună ziua! sunt funcționar public și particip la un start up unde aș dori să primesc o finanțare pentru ideea mea de afacere. În caz de succes se va ... (vezi toată discuția)