avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Acord finanțare si apoi vanzare firma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Acord finanțare si apoi vanzare firma

Bună ziua. Referitor start up nation. Dacă am aplicat, am obținut finanțarea și am implementat, pot sa cedez/ vând firma și în ce condiții? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 11:48, 23 Februarie 2018
Buna Ziua,

Puteti sa cedez/ vând firma . Insa cumparatorul trebuie sa pastreze 2 ani de zile locurile create prin proiect si sa respecte previziunile financiare depuse de dumneavoastra la Cererea de finantare aferenta proiectului de investitii.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)
Asociatul mai are vreo treaba cu creditul? Iolu438 Iolu438 Buna ziua ,anul trecut am cumpărat o firma care este beneficiar a unui proiect Start-up Nation ,din păcate vechiul administrator nu a depus actele de ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)