avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asociatul mai are vreo treaba cu creditul?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asociatul mai are vreo treaba cu creditul?

Buna ziua ,anul trecut am cumpărat o firma care este beneficiar a unui proiect Start-up Nation ,din păcate vechiul administrator nu a depus actele de implementare și nu se mai poate face nimic ,in momentul de fata firma are doi asociați ,întrebarea mea este dacă se face contract de cesiune de părți sociale între mine și asociatul meu ,asociatul mai are vreo treaba cu creditul?
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare capital social firma neaprobata. Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am depus dosar inregistrare s.r.l.-d la reg. comertului. Nu s-a aprobat. Mai pot recupera cei 200 lei capital social depusi banca? Multumesc. (vezi toată discuția)
Firmele in care sunt actionar sunt considerate grup de firme? Budai_i Budai_i Buna ziua. In momentul de fata sunt asociat cu participatie de peste 25% in trei firme. Saptamana aceasta am infiintat o noua firma in care sunt asociat unic ... (vezi toată discuția)
Acord finanțare si apoi vanzare firma Ivl5 Ivl5 Bună ziua. Referitor start up nation. Dacă am aplicat, am obținut finanțarea și am implementat, pot sa cedez/ vând firma și în ce condiții? Mulțumesc (vezi toată discuția)