avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firmele in care sunt actionar sunt considerate grup de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firmele in care sunt actionar sunt considerate grup de firme?

Buna ziua. In momentul de fata sunt asociat cu participatie de peste 25% in trei firme. Saptamana aceasta am infiintat o noua firma in care sunt asociat unic pentru a depune un proiect de finantare in cadrul programului Start-up nation 2017. In modelul de plan de afaceri descarcat de pe internet am gasit urmatoarea sintagma: " Prezentarea societăţilor din grup ...". Intrebarea mea este daca firmele in care sunt asociat si noua societate infiintata acum sunt un grup de firme desi nu exista nici o legatura intre ele inafara de faptul ca eu sunt asociat. O alta problema ce o am este legata de firma in care tatal meu este asociat unic... Si aceasta face parte din grup?
Cel mai recent răspuns: Budai_i , utilizator 23:18, 12 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Se considera dubla finantare? B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Am o nelamurire. Ca urmare a acceptarii in programul Start UP Nation 2017 am angajat o persoana inscrisa la AJOFM in cautarea unui loc de munca. ... (vezi toată discuția)
Detalii start-up nation proiect T.J. T.J. Salutare! Am facut o firma de aproximativ o luna (din iunie 2017) cu cod CAEN principal 6209 - Alte activitati de servicii privind tehnologia ... (vezi toată discuția)