avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Evitare CORIGENTE
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Evitare CORIGENTE

Buna ziua , doresc sa aflu o lege de care doar am auzit si doresc sa aflu daca e adevarata sau falsa .Aceasta lege spune ca un profesor are obligatia sa efectueze ore suplimentare cu elevii de la clasa sa pentru a explica elevilor si reverifica elevii predispusi la corigenta pentru a promova semestrul, multumesc

#-o
Cel mai recent răspuns: ciprianrusu78 , utilizator 15:58, 10 Martie 2015
Nu stiu existe un asemenea act normativ, cel mult unul administrativ emis pe plan local... insa urmand o interpretare logica Dvs. nu aveti nicio creanta asupra unui profesor care si-a predat materia.
La o discutie amicala, am auzit ca o profesoara aproape de inchiderea semestrului a anuntat la directiune ca are 3 elevi care raman corigenti,raspunsul directorului a fost "ai urmat toti pasi ?ai efectuat ore cu elevii separat sa vezi daca nu poti sa i salvezi ?ai complectat toate actele?"sa verifice ce scrie in regulament si sa fie in regula dupa acea sa i lase corigenti.DE ACOLO INTREBAREA,EXISTA O ASEMENEA PREVEDERE O ASEMENEA LEGE ?
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
ciprianrusu78, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Purtare abuziva si neglijenta in serviciu profesor Patthy Patthy Buna ziua, Sunt elev in clasa a XI-ea la un Liceu din Craiova. Profesoara noastra de limba romana nu prea are vocatie pentru meseria asta, in sensul ca nu ... (vezi toată discuția)