avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA

Ce declarati trebuie depuse daca am numai animale si terenuri
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:24, 10 Martie 2015
Pentru pfa depuneti pana pe 25 mai 2015 declaratia 200 pentru fituatia financiara a anului trecut si declaratia 221 pentru a putea fi impozitat anul acesta. Pana pe 25 februarie 2015 trebuia sa fi depus declaratia 392b.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Pfa declaratii si plati TAMAS33 TAMAS33 Buna,am un pfa de anul trecut,nu am platit si nu am declarat nimic si nici nu lam folosit anul trecut...as dori sa intreb ce proceduri declarati palti trebuie ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)