avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in constatarea reabilitarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in constatarea reabilitarii

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am o SP emisa in 2007 de Jud din Urziceni, amenda penala (achitata la trezorerie) si cheltuieli judecata (neachitate pana astazi). Acum doresc sa fac promovez o actiune in constatarea reabilitarii dar s-au pierdut documentele , asadar
- copia chitantei de plata a amenzii se poate obtine de la trezorerie? e vreo procedura speciala sau se cauta dupa CNP ceva?
- cheltuielile de judecata se achita tot in localitatea unde s-a judecat dosarul (urziceni) sau la taxe locale de la domiciliul?
-actiunea in constatare se promoveaza la Jud care a emis sentinta sau la cea de domiciliu a solicitantutlui?
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Amenda penala achitata - stergere mentiune din cazier georgiana.td georgiana.td Acum 4 ani am primit o amenda penala , pe care am platit-o cam dupa 6 luni de la pronuntarea instantei . Acum am avut nevoie de cazier pentru angajare , si , ... (vezi toată discuția)
Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept laurentiuu laurentiuu Ce documente trebuie anexate cererii de constatare a reabilitarii de drept pentru o amenda penala? - daca se depune copia chitantei amenzi penale mai trebuie ... (vezi toată discuția)