avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate cu ORDINUL PREFECTULUI ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate cu ORDINUL PREFECTULUI ?

Parintii au cumparat cu CHITANTA DE MANA un teren 316mp [la masuratori sunt 565mp !!] cu tot ce este pe el in 1973..am pierdut 3 procese ce 3 avocati diferilti mergand pe uzucapiune,ba ca nu trebuia ca parata sa fie primaria,ba ca sotia vanzatorului [el a decedat] nu poate dovedi ca a fost proprietara ca si ea luase cu chitanta..acum cineva ne zice sa incercam cu ORDINUL PREFECTULUI ..m-am documentat singur ,vecinii ar semna declaratiile ca nu-i afecteaza plusul meu ca asa suntem 15 vecini ...EXISTA SANSE ??
Cel mai recent răspuns: forumistul , utilizator 16:31, 10 Martie 2015
Cu ordinul prefectului nu merge!
Singura solutie este uzucapiunea, procedura necontencioasa conform noului cod de procedura civila.
Si eu sunt exact in aceeasi situatie.
UZUCAPIUNE.... dar pe cine da in judecata ? Primaria nu e pARTE IN PROCES SI NICI MINISTERUL DE FINANTE, PENTRU CA NU AU FOST NICIODATA PROPRIETARI si nici acum nu sant.
Statul nu se baga in asa ceva si se respunge din start procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate - un sfat, va rog mult!!!! miorita miorita Ma confrunt cu urmatoarea situatie: pentru un teren intravilan, in sectorul 3, cu constructie (casa), proprietarul nu are titlu de proprietate; imobilul l-a ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana pink12 pink12 buna bunicii mei au cumparat acum 40 de ani,cu chitanta de mana(care ulterior s-a pierdut)un teren in satul in care acestia locuiau. bunicii mei,au 4 ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana barbu costica barbu costica parintii au cumparat in 1975 un teren de 315 mp cu tot ce era construit pe el cu vecinii A,B,C si strada D .nu au facut alt act,au facut o casa pentru care au ... (vezi toată discuția)