avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie de Buna Executie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie de Buna Executie

Dechiderea contului de GBE aferent unui contract de lucrari cu o Unitate Administrativ Teritoriala ( Primariie ) se poate face la o banca comerciala sau la trezorerie?
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2015
darkvortex, utilizator
Cel mai recent răspuns: larrym , utilizator 00:05, 11 Martie 2015
vedeti art. 90 alin.3) din HG 925/2006 actualizata. daca este primarie trb. deschis cont la trezorerie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Garantie de participare la licitatie ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, societatea unde lucrez a castigat o licitatie publica.Aceasta achitase garantia de participare la licitatie.Intrebarea mea este. Pentru garantia de ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie conform hg 1045/2011 turbatusimona turbatusimona HG.1045/2011 modifica art.90 alin (3) din HG 925/2006. Exprimarea nu mi se pare foarte clara si de aceea lansez urmatoarea intrebare: daca contractantul este ... (vezi toată discuția)