avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum pot recupera banii pierduti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum pot recupera banii pierduti

In 2010 luna octombrie, sotul meu a incredintat 1500 euro unor prieteni de familie foarte buni,in ajutorul de a cumpara o masina din Belgia, noi nu stiind ca este indatorii la ati prieteni si la proprietarul locuintei unde statea. Am dovezi doar mesajele pe telefon si cele de pe facebook, ce asi putea face? multumesc
!#-o
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 19:35, 12 Martie 2015
Va multumeste prin sms pentu suma inprumutata ? Specifica suma ? Consultati un avocat
Nu aveti cum sa ii mai recuperati daca nu aveti probe ca i-ati dat, daca au trecut 3 ani de la data cand trebuia sa vi-i inapoieze sau daca nici nu aveti ce sa le luati.
Incercati sa ii convingeti sa faceti un contract de imprumut cu plata in rate.
da se specifica si suma imprumutata! si de fiecare data cand vb, tot timp imi cere timp! intre timp a plecat si sotia care nu lucreaza, au si un copil! intotdeauna am avut incredere, si le-am dat ragaz dar nu au nici o atitudine.
Incercati sa iregistrati convorbirile ,audio. Pe un alt telefon ! Stringeti probe si dupaia ai dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in situația data? Ene Silvia Ene Silvia Am imprumutat pe cineva cu o suma maricica de bani. Din pacate nu am nicio dovada, doar niste intregistrari telefonice in care discutam de datorie. Acum a ... (vezi toată discuția)
Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Eveniment facebook osyk osyk Buna ziua.Imi cer scuze de deranj. Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci ... (vezi toată discuția)