avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda dupa Hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda dupa Hotararea judecatoreasca

Buna seara
Va rog frumos sa mi spuneti si mie unde pot plati amenda in urama unei hotarari judecatoresti ?
Ce acte i mi trebuie pt sustinerea ex auto ,si cand pot sa l sustin?
Hotarerea judecatoreasca a fost pe data de 13 mai 2013.
Eu am o ''Comunicare Hotarare Penala
Trebuie sa mai ridic ceva de la Judecatorie?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:49, 10 Martie 2015
1.Amenda penala se achita la Administratia Financiara de domiciliu, iar recipisa de plata integrala a acesteia se depune la instanta de executare ( prima instanta unde v-ati judecat).
Amenda penala trebuia sa o achitati in termen de 3 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

2.Va puteti prezenta la examen dupa un termen de 6 luni de la data executarii amenzii penale ( data platii amenzii).

3.Actele necesare si mai multe detalii despre redobandirea permisului de conducere dupa anulare, gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

4.Pentru dosar aveti nevoie de hotararea de condamnare legalizata, prin urmare pentru aceasta formulati o cerere adresata presedintelui instantei, anexati taxa de timbru de 5 lei si hotararea a carei legalizare se solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)
Amenda penală, dupa cat timp pot redobandi permisul? nix1212 nix1212 Condamnă pe inculpatul....x la: -3600 lei amendă penală (èchivalentul a 180 de zile amendă a cate 20 lei/zi) pt savarsirea infractiunii prev. De art. 336 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tudor1988 tudor1988 Buna ziua! Am o nelamurire. Am permisul anulat pentru alcool. Am primit 4 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. Am avut un avocat care mi-a zis ca s-a dat ... (vezi toată discuția)