avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare asistenta sociala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare asistenta sociala

1. Supraveghetorii de noapte servicii sociale, ingrijitorii, infirmierii, asistentii maternali profesionisti, au posibilitatea de promovare?
2. Daca da, care sunt gradele acestor functii, care este legislatia ce se aplica la stabilirea drepturilor salariale?
3. Cum este stabilit salariul de incadrare al acestor categorii profesionale?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Trecere de la contractual la functionar public baza baza Sunt angajat in campul muncii din anul 1985 , din august 1997, lucrez la o primarie,ca persoana contractuala, in functia de referent cultural , gradul I( ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Promovare pe post iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua, sunt personal contractual, angajat la institutie publica, si am un an de la ultima promovare. In ce conditii pot sa trec de la postul inspector de ... (vezi toată discuția)