avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice O persoana angajata cu studii medii poate fi ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

O persoana angajata cu studii medii poate fi responsabil cu achizitiile

O persoana angajata cu studii medii intr o instituite publica bugetara poate sa fie responsabila cu achizitiile publice? Nu ar trebui ca persoana respectiva sa fie un angajat cu studii superioare? Acea persoana angajata cu studii medii se ocupa cu intocmirea planului de achizitii, cu incheierea contractelor de furnizare, servicii si lucrari, cu toate achizitiile pe care Autoritatea Contractanta le realizeaza in decursul unui an respectiv raportarea pe SEAP, notificari absolut tot ce presupune dosarul achizitiei. Cum ar trebui procedat si unde anume este specificat ca pers ar trebui sa aiba studii superioare?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
catalyna37, utilizator
www.anrmap.ro/sites/default/files/legislatie/legislatie-1927.docx

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil achizitii publice mariakiss mariakiss cine poate avea atributii de responsabil achizitii publice?un contabil poate? (vezi toată discuția)
Transformare post 100marian2011 100marian2011 daca se transforma un post din studii medii in studii superioare, este considerata ca o promovare?Rog baza legala (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)