avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice responsabil achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

responsabil achizitii publice

cine poate avea atributii de responsabil achizitii publice?un contabil poate?
Cel mai recent răspuns: lorella , utilizator 13:30, 27 Noiembrie 2014
Daca privim prin prisma Clasificarii Ocupaţiilor din Romania, există un cod distinct pentru expert achizitii publice faţă de cel de contabil.

Trebuie sa aveti in vedere daca organigrama institutiei din care faceti parte prevede postul.
Ca si autoritate contractanta trebuie sa fie prevazut un astfel de post(OUG 34/2006 Art. 3041 alin 1.)
.

Daca va referiti la studii trebuie sa fie absolvent de studii superioare in domeniul tehnic /economic/juridic/administratie publica.

Si trebuie sa cunoasca legislatia privitoare la achizitiile publice si procedurile de achizitii publice prin SEAP.
As vrea sa stiu daca este compatibila functia de contabil cu cea de responsabil achizitii public, daca este vreun act normativ care ar ingradi acest lucru. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-personal compartiment specializat aronmihai aronmihai Buna ziu Va rog o lamurire Suntem primaria dintr-un orasel cu mai multi angajati. Nu exista un compartiment numai cu atributii de achizitii, s-a forbat ... (vezi toată discuția)
Salarizare in primarie andra2 andra2 Buna ziua, lucrez intr-o primarie la biroul achizitii publice, singura pe acest birou. Am studii superioare de 4 ani pe studii economice, am facut si ... (vezi toată discuția)
Angajare economist valeapetre valeapetre In institutia publica X postul de economist este unic. In prezent postul de economist este vacant prin plecarea economistului.In fisa post avea resurse umane ... (vezi toată discuția)