avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare probleme familiale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare probleme familiale

Nu cred ca si un avocat performant ar rezolva situatia . Fis . Greu de rezolvat .
Sunt intermediar intre mama [bolnava psihic si fizic] si societate . Daca as aduce societate in apt. m-as certa cu oamenii si mama mi-ar distruge viata . Trebuie sa-i tin la distanta atata timp cat traieste , sa nu apara 1/ multe complicatii la mama .
Am 44 ani , sunt tanara ca la 24 si mai sunt voci sa ma imprietenesc cu oamenii , dar nu vreau . Eu rezolv situatia . In gand ma gandesc ca ii lovesc pe oameni , masinile sa nu mai tipe . Si pot fi si eu rea , obraznica . Mama nu poate fi internata . Am vorbit foarte mult cu matusa , sora mica a ei . Imi pare rau pentru starea ei . A fost complicat si e . Spun : la mine , oamenii sa nu-mi comande ce sa fac .
P.S. Sa nu va fie cu suparare , dar cred ca ma gandesc la un ''avocat gorila'' sa-mi traiesc viata in liniste , nu tipete disperate de la oameni .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
eu57, utilizator
Cel mai recent răspuns: eu57 , utilizator 07:48, 12 Martie 2015
In astfel de situatii nu cred ca va puteti descurca fara ajutor de specialitate.
Ar fi bine daca ati merge cu mama la un medic psihiatru; intr-adevar, societatea nu este un sprijin cand e vorba de asemenea probleme de sanatate insa nici nu va puteti izola amandoua de restul lumii.
Apropo , teoria oamenilor e apa de ploaie .
Parinti intelectuali , mama fost medic oftalmolog , pensionara matusa medic . Asa ca , fara grai ...
E prea tarziu . Rezist psihic . Am scris putin aici .

[Editat - cand doriti sa postati un nou mesaj apasati pe Raspunde, nu pe Citeaza, multumesc]

Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare nevoluntara DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Tatal meu este un om influent și cu putere financiara,dar are oameni care muncesc pentru a câștiga el bani cat sa aiba traiul pe care îl are. ... (vezi toată discuția)
Internare impotriva vointei Nicoleta12 Nicoleta12 Buna ziua Mama mea in varsta de 54 ani a avut dupa 15 ani o noua tentativa de suicid. Reactie avuta in urma stresului dat de probleme financiare. Concubinul ... (vezi toată discuția)
Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)