avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

Buna ziua ! Va cer ajutorul pentru ca ma confrunt cu o situatie grava din punctul meu de vedere.
Am avut o relatie de concubinaj cu o fata minora ... aceasta ramanand insarcinata (cu cateva zile inainte sa implineasca varsta de 15 ani) , am recunscut copilul , s-au rezolvat problemele cu familia cu politia cu totul ... dupa o perioada concubina a parasit domiciliul de mai multe ori , a revenit .. dar ultima data a fost definitiv .Copilul ramanand la ea ,nu imi da voie sa il vad {acesta fiind in custodia fostei mele soacre} , concubina inca nu a implinit 18 ani . Intrebarea mea este cum pot face sa castig custodia copilului , sau sa am un program de vizita {eu lucrez o si cu o zi si nu pic liber mereu in aceeasi zi } cu pensia alimentara .. eu am salariul minim pe economie .. pot face o clauza in care sa nu ii dau fostei concubine banii si sa ii pun pe cec in banca si cand fiica mea implineste 18 ani sa ii scoata?
multumesc anticipat {imi cer mii de scuze inca sunt bulversat de pierderea copilului}
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:34, 12 Martie 2015
Cereti in instanta un program de vizita, iar in privinta pensiei veti plati lunar pt cresterea copilului ca acesta nu mananca dupa 18 ani, ci in fiecare zi- de mai multe ori pe zi.
copilul nu poate trece in custodia mea?
Adica sa stea la dvs ? F putin probabil..
ce conditii ar trebui sa indeplinesc pentru ca acesta sa stea la mine?
:help:
Sa stea la dvs cu cine cand sunteti plecat la munca ?
Ce varsta are copilul ?

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot câștiga copilul rezultat dintr-un concubinaj? Aurica1 Aurica1 Bună ziua! Am un copil în vârstă de 2 ani și 10 luni, copilul fiind rezultat dintr-o relație în concubinaj. În momentul în care sa născut copilul ... (vezi toată discuția)
Model cerere vizitare minor andreiionel andreiionel Am custodie comuna cu sotia mea si m-am inteles verbal sa vad baiatul la doua spatamani. De la o vreme il vad rar si numai la ce ore vrea ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului rezultat din concubinaj Georgyy32 Georgyy32 Buna ziua, am si eu o mare problema. Am un baietel in varsta de 2 ani si 7 luni, nascut in iunie 2016, din concubinajul meu cu tatal sau. In mai 2017 ne.am ... (vezi toată discuția)