Buna ziua ! Va cer ajutorul pentru ca ma confrunt cu o situatie grava din punctul meu de vedere.
Am avut o relatie de concubinaj cu o fata minora ... aceasta ramanand insarcinata (cu cateva zile inainte sa implineasca varsta de 15 ani) , am recunscut copilul , s-au rezolvat problemele cu familia cu politia cu totul ... dupa o perioada concubina a parasit domiciliul de mai multe ori , a revenit .. dar ultima data a fost definitiv .Copilul ramanand la ea ,nu imi da voie sa il vad {acesta fiind in custodia fostei mele soacre} , concubina inca nu a implinit 18 ani . Intrebarea mea este cum pot face sa castig custodia copilului , sau sa am un program de vizita {eu lucrez o si cu o zi si nu pic liber mereu in aceeasi zi } cu pensia alimentara .. eu am salariul minim pe economie .. pot face o clauza in care sa nu ii dau fostei concubine banii si sa ii pun pe cec in banca si cand fiica mea implineste 18 ani sa ii scoata?
multumesc anticipat {imi cer mii de scuze inca sunt bulversat de pierderea copilului}
Cereti in instanta un program de vizita, iar in privinta pensiei veti plati lunar pt cresterea copilului ca acesta nu mananca dupa 18 ani, ci in fiecare zi- de mai multe ori pe zi.