avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum îmi pot câștiga copilul rezultat dintr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum îmi pot câștiga copilul rezultat dintr-un concubinaj?

Bună ziua! Am un copil în vârstă de 2 ani și 10 luni, copilul fiind rezultat dintr-o relație în concubinaj. În momentul în care sa născut copilul mama avea 16 ani iar tatăl 26. Tatăl consumând foarte frecvent băuturi alcoolice, urmând sa o lovească pe mama de fata cu copilul! Când copilul a avut 8 luni tatăl a bătut-o din nou pe mama de fata cu copilul. Copilul urmând sa se sperie foarte tare! Mama normal a dorit sa stea și sa aștepte sa împlinească vârstă de 18 ani și sa plece de acasă cu copilul! Din nefericire nu a mai putut sta și sa luat și a plecat de acasă fără copil! Mama în momentul de fata mai puțin împlinește vârstă de 20 de ani și ar dori sa aibă mai multe drepturi asupra copilului și sa îl poată lua la ea.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:06, 30 Martie 2019
Buna ziua
Va sfatuiesc sa va adresati instantei si sa solicitati exercitarea in comun a autoritatii parintesti si, fie stabilirea domiciliului monorului la mama cu un program de vizitare pentru tata fie stabilirea domiciliului minorului la tata cu stabilirea unui program de vizitare pentru mama.
Luati legatura cu un avocat sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata doar in acte steriel steriel Vreau sa va prezint si eu o situatie delicata pentru mine. Dupa 15 de trait in concubinaj cu un X a rezultat un copil care acum are varsta de 8 ani. Din ... (vezi toată discuția)
Se poate casatori o fata la 14 ani? Andrei-Andries Andrei-Andries Fetele se pot casatori la 14 ani? Fata cu, care vreau sa ma casatoresc are 14 ani implineste 15 ani in Octombrie. Parinti ei au trait in concubinaj si sunt ... (vezi toată discuția)
Cum sa ne aparam de un "tata" obsedat? ContSters218056 ContSters218056 Dintr-o scurta relatie de concubinaj, fiica mea a nascut o fetita, care are acum 2 ani si 6 luni. Noi am insistat ca tatal sa fie trecut pe certficatul de ... (vezi toată discuția)