Dintr-o scurta relatie de concubinaj, fiica mea a nascut o fetita, care are acum 2 ani si 6 luni.
Noi am insistat ca tatal sa fie trecut pe certficatul de nastere, in interesul ulterior al copilului. Cand copilul avea 2 saptamani, respectivul a strans-o de gat pe fiica mea si a lovit-o, eu i-am despartit, de atunci nu a mai dormit la noi,dar a venit in vizita sporadic, cinci luni, apoi a plecat in strainatate, la lucru. Fiica mea nu avea dreptul la concediu pentru cresterea copilului,asa ca el a profitat si si-a luat el acest concediu.
Problema mare este ca in acesti 2 ani, omul a facut obsesie pentru copil?, cel putin asa se exprima, ne terorizeaza zilnic cu telefoane, pe toate telefoanele familiei, la prieteni-am ajuns sa intrerupem o multime de relatii pentru a ne proteja-si cand vine acasa, la 2-3 luni, are pretentia sa vada zilnic copilul sau cel mult la 2 zile;in timpul intalnirilor, in parc sau la mall, filmeaza permanent fetita si initiaza certuri, o jigneste pe fata mea , o ameninta.