avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Durata bursa de doctorat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Durata bursa de doctorat

Buna seara,
sunt student doctorand anul I la forma de finantare buget, la zi, cu bursa MEN. Conform legii 1/2011, sunt incadrat ca asistent universitar pe perioada determinata. Problema e ca in lege nu se specifica cat timp primesc bursa: pe parcursul anului universitar (cu exceptia vacantelor) sau pe parcursul anului calendaristic (exact ca o remuneratie normala)? Am citit si articolul 164 din lege, dar nu se explica asta nicaieri - mentionez ca in legea din 2005 se stipula ca bursa doctorala se plateste 12 luni pe an.

daca ma puteti ajuta, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AndreiTatar , utilizator 15:59, 12 Martie 2015
Revin eu cu raspunsul: Bursa de doctorat se incaseaza de catre studentul doctorand asimilat asistentului universitar pe parcursul celor 12 luni ale unui an calendaristic, din pacate doamnele si domnii de la facultati nu cunosc asta, e trist, e vorba despre bursele MEN.
se poate inchide topicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctoranzi divele divele -exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pristopanu07 pristopanu07 Buna seara, Va rog sa imi oferiti niste informatii privitoare la statutul unui student la studii de doctorat cu frecventa redusa, cu bursa, peste 26 de ani ... (vezi toată discuția)