avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie proprietari cu cazier penal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie proprietari cu cazier penal

Un proprietar care a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, abuz in serviciu, fals si uz de fals, poate ocupa functia de presedinte de asociatie?
Cel mai recent răspuns: alv , utilizator 06:38, 14 Martie 2015
Moral, nu ....
Inseamna ca are calitati organizatorice. Este bun de administrator!:)
Multumesc. Am inteles .
Deocamdata este in functia de Presedinte.
Când se plictiseste il facem si administrator.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
alv, utilizator
Pana atunci sa citeasca povestea " Frumoasa din padurea ADOR MITA", daca tot a fost condamnat pentru mita!
Faptele mentionate de dvs au fost aduse la cunostiinta participantilor la adunarea generala unde s-a votat numirea presedintelui de asociatie ?
Daca faptele in sarcina proprietarului ales sa reprezinte asociatia de proprietari nu au fost aduse la cunostiinta proprietarilor,acestia pe considerente personale au dat votul de incredere ca acesta sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei de proprietari

Alte discuții în legătură

Salariu presedinte de bloc lizica lizica Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la salariul Presedintei de bloc si anume cine poate decide modificarea/marirea salariului Adunarea Generala sau ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari roxana moldovan roxana moldovan Este obligatoriu ca presedintele asociatiei de proprietari sa fie proprietar in imobilul care face obiectul asociatiei? Daca da, care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari epigonii1 epigonii1 Buna ziua,am o nelamurire pe care vreau sa o clarific apeland la dvs.Socrul meu a avut un proces cu administratia blocului pe care desi a avut dovezi concrete ... (vezi toată discuția)