avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie proprietari cu cazier penal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie proprietari cu cazier penal

Un proprietar care a fost condamnat cu suspendare pentru luare de mita, abuz in serviciu, fals si uz de fals, poate ocupa functia de presedinte de asociatie?
Cel mai recent răspuns: alv , utilizator 06:38, 14 Martie 2015
Când a fost ședința in care a fost ales președinte? In aceeași ședința sa discutat si Bugetul de Venituri si Cheltuieli?
Presedintele a fost ales in 08.2014, iar bugetul in 09.2014. Mai intai s-a ales presedintele si Comitetul Executiv, urmând ca acestia sa prezinte Bugetul, care nu a fost prezentat. S-a votat doar niste sume, salariu Presedinte, Comitet executiv, Administrator, Contabil.
Culmea este ca cenzorul tot era voluntar, si a ramas voluntar si dupa ultima adunare generala, doar elita a vrut platita.
Am uitat sa va spun ca au fost 2 Adunari extraordinare, una pentru numirea conducerii, si alta pentru celelalte probleme, propuse spre aprobare de noua conducere.
Pe ordinea de zi nu au fost aceste puncte. Nu stiu cum poti schimba ordinea de zi , de la prima adunare generala, care nu a fost statutara, fiind mai putiti de 50%+1, si pana la a doua adunare. Nu stiu daca este corect.
Ba mai mult au cheltuit 6000 lei pentru amenajarea unui sediu, in subsolul unui bloc, fara acordul celor din blocul respectiv, in 09.2014, când ei au inceput activitatea in 10.2014. Este legal?
Ce cale legala exista pentru a sesiza aceste probleme, daca primaria nu vrea sa se implice?
Parchetul are vreo atributie in acest sens?
Pana acum din 2007 la noi in asociatie nu s-au acordat salarii pentru Presedinte si Comitet Executiv, a fost platit doar Administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele asociatiei de proprietari roxana moldovan roxana moldovan Este obligatoriu ca presedintele asociatiei de proprietari sa fie proprietar in imobilul care face obiectul asociatiei? Daca da, care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari epigonii1 epigonii1 Buna ziua,am o nelamurire pe care vreau sa o clarific apeland la dvs.Socrul meu a avut un proces cu administratia blocului pe care desi a avut dovezi concrete ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara caradis caradis Buna ziua. Am avut adunare generala extraordinara convocata de presedinte deoarece a uitat sa supuna la vot bugetul. (asta da presedinte !) . pe ordinea de zi ... (vezi toată discuția)