avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lncadrare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lncadrare functie

Buna seara,
In prezent sunt incadrata pe functia de asistent principal igiena intr-o unitate sanitara cu o vechime de peste 25 de ani si vreau sa fiu angajata pe post de sef serviciu financiar in aceeasi unitate. Intrebarile mele:
1. conform carei grile de salarizare se poate face incadrarea, care va fi salariul de incadrare ?
2. Salariul de incadrare ca sef financiar contabil (economist) poate fi mai mic decat salariu de asistent (postliceala)?
3. La salariul se incadrare se adauga toate sporurile (vechime, fidelitate, etc.) care sunt in sistemul sanitar?

Alte discuții în legătură

Economist vs asistent ContSters23466 ContSters23466 in momentul de fata ocup un post de asistent de igiena principal intr-o unitate sanitara (spital de urgenta) si doresc sa concurez pentru un post de economist ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Cum voi fi angajata ???/ ContSters23466 ContSters23466 as dori sa stiu si eu cum voi fi incadrata de la data de 1 ianuarie 2010 la data de 1 decembrie 2009 aveam salariul de incadrare 1368 ca asistent igiena ... (vezi toată discuția)