Buna ziua.
Daca in decembrie 2014 eram salariazat pe functia de sef departament (societate cu capital de stat din subordinea CJ), iar din 05.01.2015 ca sanctiune sunt retrogradat pe 60 de zile, care este salarizarea in luna ianuarie PE FUNCTIA DE INGINER, SALAR mai mic cu 1000 lei?
1. integral pt. functia de inginer, pt. ca 5 zile au fost libere 01.01-05.01.2015, sau cota parte/proportional?
Multumesc anticipat!
multumesc de solictitudine!rnMai am o intrebare, si anume:rnconf. legislatiei persoanele care acorda viza de control financiar preventiv, printre alte conditii trebuie sa prezinte si 2 scrisori de recomandare!rnPersoana a prezentat 2 " adeverinte" de la Centrul militar judetean precum ca pt. perioada cat a lucrat la 2 unitatii militare a fost contabil sef si a exercitat viza de control fin. preventiv, si ca A OBTINUT IN FIECARE AN CALIFICATIVUL "foarte bine"!rnCei de la CMJ au un regim aparte, si pt. astfel de solicitari, elibereaza adeverinte din care reiese ce activitati a prestat persoana, perioada, calificative, pedepse!)
Cei de la RESURSE UMANE din societatea care a cerut aceste 2 scrisori (persoana fiind incadrata din 2007, a exercitat CFP fara nici o problema, mai mult de atat si legislatia veche privind CFP, solicita 2 scrisori de recomandare!
Toata acestea u dus la retragerea dreptului de acordare viza CFP, in mod ilegal! Persoana a refuzat la viza o delegatie a directorului economic!!
Ca razbunare, a considerat ca cele 2 adeverinte, nu sunt scrisori de recomandare (o perioada de cca 2 luni le-a considerat, din oct.2014-dec2014, apoi urmare a refuzului de viza, a condiderat ca nu sunt valabile!!??)
Ce parare aveti si care este mijlocul prin care sa atac decizia:
1. abuz in serviciu - penala?
2. in instanta?
Multumesc anticipat!
Acordare viza cfp
cocutaioly
sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)