avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca a II a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca a II a

buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi spuneti conform ord. 50/1990 anexa 2 meseria de strungar, tamplar, zugrav-zidar, vopsitor in care puncte se incadreaza?????? nu gasesc nicaieri acest ordin cu toate punctele din anexa 2. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 12 Martie 2015
Intrati pe "Documente utile" si gasiti acolo Ordinul 50/1990 cu anexele sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 50/1990 grupa 2 de munca amy1890 amy1890 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa gasesc grupa de munca corecta a mamei mele care a lucrat la MASE PLASTICE la fostele IPP-uri mai multi ani. Asi dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru munca grupa a 2 a GIGI-PC GIGI-PC Buna ziua, Am fost angajat cu contract individual de munca la societatea SC .MOBIC SA.(fost Intreprinderea Industrie locala,,11iunie\\" Calarasi in perioada ... (vezi toată discuția)