avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Trebuie sa schimb codul caen al SRL-ului si nu reusesc sa descopar caen ul pentru activitatea pe care o voi desfasura. Initial caen ul era 4773 dar inca de la infiintare nu a functionat. Sub noul caen voi desfasura activitati de publicitate online. Mai exact va fi un site care contra unei sume de bani va promova si prezenta bunirile unor magazine. De pe site nu se va vinde nimic, va fi strict doar informativ.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 12:29, 12 Martie 2015
Buna ziua,

Din informatiile oferite de dvs. nu inteleg care este intrebarea dvs. Puteti sa detaliati ce anume va intereseaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Intrebari diverse legate de infiintarea unui srl-d: act constitutiv, vecini absenti, obiect activitate otiliaion otiliaion Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri pentru infiintarea unui SRL-D cu asociat unic, In ce priveste Actul Constitutiv, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)