Ma intereseaza daca unei persoane caruia i-a incetat un contract de mandat in martie 2015, iar pe anul 2014 nu a efectuat câteva zile de concediu de odihnă si in 2015 deloc, i se pot compensa in bani chiar si pt zilele neefectuate in 2014?
Multumesc
Am inteles, in condiţiile în care este stipulat in contractul de mandat dr la 25 zile lucratoare anual, contract aprobat de către asociatul unic, este indreptatit la plata asfel cum am artatat? multumesc.
Multumesc pt amabilitate.
In contract nu scrie decat ca in perioada concediului remuneratia nu se modifica si ca acest contract se completeaza cu dispozitiile codului civil. Deci avea stipulat acest drept la concediu in care sa fie platit, insa nu se stipuleaza nimic in caz de incetare a contractului.
Nu stiu cum sa interpretez aceasta compensare in bani intr-o atare situatie, nu am vrea sa-i dam daca nu i se cuvine insa nici sa ne trezim intr-un litigiu.
Multumesc
Daca nu se precizeaza nimic cu privire la compensarea in bani a CO neefectuat, atunci , in opinia mea, nu se va compensa CO neefectuat la incetarea contractului de mandat.