avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei popriri deja efectuate, iar daca salariul se modifica, adica creste, angajatorul este obligat sa modifice cuantumul popririi?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: moschino1 , utilizator 20:58, 12 Martie 2015
Conform art.728(1)b) NCPC sumele ce pot fi urmarite sunt de pana la o treime din venitul lunar net.Ca atare,angajatorul va trebui sa modifice cuantumul popririi ptr.a respecta prevederile legale sus citate.
Multumesc mult!
O zi frumoasa!
daca mai intra alti bani in cont ii retrag si pe acestia?au luat deja 1 pe 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire daria63 daria63 Buna ziua, Am un credit la banca si am optat pentru plata lunara cu retragere automata din cont. Am sosita si o poprire Va rog sa-mi spuneti daca ma pot ... (vezi toată discuția)
Poprire de 700ron din pensie de 1140 !!! popovici_ioan popovici_ioan Buna seara spuneti-mi si mie va rog dintr-o pensie de 1140 ron cu 2 popriri la Casa de Pensii,valoarea retinerii legale care este?ca eu din pensia de 1140 am ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci topolino_2010 topolino_2010 am datori la 3 banci, 2 nevoi personale si 1 credit ipotecar pe care am axecutaare silita, m-am angajat de curand, intrebarea mea este: pe cat la suta mi se ... (vezi toată discuția)