avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am ajuns la capatul puterilor..............
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am ajuns la capatul puterilor..............

Stiu sunt multi oameni necajiti,ma intreb cum gasesc putere sa mearga inainte...........eu simt ca numai rezist!Il iubesc mult pe DUMNEZEU si nu stiu cum va fi daca imi iau viata......................dar?ce imi ramane de facut?sunt ca un vierme.............incotro sa o iau?in 2007 am inceput sa lucrez la o firme a varui meu,l-am ajutat sa o puna pe picioare-prestari servicii,am luptat mult pentru asta insa in 2008 nu sa mai putut face nimic,a fost pacalit de un italian care ia promis ca il scoate din probleme,ia cesionat firma si dupa care italianul sa facut nevazut si cu bruma de bani pe care o mai avea,acum a ramas si cu probleme,dosar penal ca nu si -a platit impozitul pe salarii inainte sa cesioneze firma.Eu ca sa-l ajut am facut patru imprumuturi in banca,doua cu gariantie casa,doua fara garantii,am platit ratele corect un an,apoi am ramas fara servici pt ca firma varului meu a cazaut in colaps financiar total.am incercat sa ma angajez,am fost la cateva interviuri,am studii,am facut si cursuri pt inspectori de resurse umane,insa nimeni nu ma angajeaza deoarece am cazier,am fost condamnata la 6 ani cu executare,am facut 4 ani de detentie,am iesit in 2006,insa toate usile mi-au fost inchise............am incercat sa imi redeschid dosarul sa demonstrez ca am fost nevinovata,chiar in acest sens am apelat la dl.Lazarus,am fost in direct,dar am ramas cu atat,cu toate ca mi-a promis ca ma ajuta.sunt la limita subexistentei,nu stiu incotro sa o iau,am cerut ajutor la ong-uri insa................nimeni nu ma poate ajuta.............cred ca singura solutie este sa imi pun capat zilelor,alta sansa nu am..........sunt o paria a societatii pt infractiune ce nu am comis-o,bancile ma preseaza,voi pierde si casa si la ce mai traiesc?viermii trebuie starpiti,nu?si eu asta sunt,astept pensia mamei sa ........sa ce din 400lei ce poate sa imi de-a?fiind si bolnava!DUMNEZEU SA MA IERTE.
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 13:46, 20 Iunie 2009
Personal, va indemn sa aveti curajul de a merge inainte. Va asigur totodata cu nu sunteti singura persoana in aceasta situatie, deoarece, astazi , o mare parte dintre romani, fie si-a u pierdut locurile de munca, fie nu isi mai pot achita ratele datorita crizei financiare in care ne aflam. Sa stiti ca adevarul va ieisi la suprafata mai devreme sau mai tarziu, chiar daca ,aparent, uneori platesc cei nevinovati, adevarul este cel care va triumfa .
Deci, nu va peierdeti speranta , ganditi pozitiv si doriti-va sa fiti sanatoasa pentru a putea lupta in continuare. Priviti in jurul dvs. , si veti constata cat de multi oameni au aceleasi probleme sau chiar mai grave, vedeti stirile si cititi presa. Pentru a va putea angaja , asteptati pana veti fi reabilitata , atunci cazierul dvs. va redeveni curat iar usile vi se vor deschide din nou. Succes si mult curaj va doresc.
Lasati gandurile negre si incercati, incetul cu incetul sa va rezolvati problemele. Nimic din ceea ce vi s-a intamplat nu poate justifica o astfel de solutie extrema. Faptul ca a-ti fost condamnat si a-ti executat 4 ani de detentie nu inseamna neaparat ca nu puteti sa va reabilitati. Fiti mai tolerant cu dumneavoastra si veti vedea ca nu sunteti singur. Luptati cu problemele pe care le aveti si astfel va veti demonstra atat dumneavoastra cat si celor din jur ca sunteti un luptator si ca aveti taria si puterea de a invinge. Bucurati-va de viata chiar daca uneori aveti impresia ca totul se naruie in jur. Uitati-va in jurul dumneavoastra, zambiti la soare, la flori, la pasari, adunati-va puterile si mergeti mai departe.
ma intristeaza ce citesc.este intr-adevar prea mult pentru un om.mult prea mult.chiar parca acum problemele mele sint undeva departe si nesemnificative.Totusi Dumnezeu da pe masura puterilor noastre, deci undeva treb.sa fie o luminita.
Va multumesc tuturor pentru incurajari,stiu viata este frumoasa,merita traita ,indiferent de situatii,insa..............nu vad nici o luminita................cum imi achit ratele la banca?cum imi gasesc servici cand toti ma considera o ,,ciumata,,?ma intreb mereu de ce tocmai eu?cu ce am gresit atat demult?nu sunt o femeie rea,nu am facut rau nimanui,de ce oare trebuie sa duc atatea necazuri?cum pot iesi din situatia asta?
trebuie sa ramaneti increzatoare si veti gasi calea . Asa cum spuneam, o sumedenie de oameni trec prin aceleasi probleme . Totusi, ce s-ar intampla daca i-ar parasi curajul pe toti acestia si ar gandi atat de ...sinistru? Ganditi pozitiv , si nu uitati ca viata este un dar . Frumusetea ei este mai puternica decat toata uratenia din jur , iar binele este mai puternic decat raul...curaj deci. Orice problema are o soultie:)

Alte discuții în legătură

Va implor ajutati-ma................ anucy anucy in 2002 am fost condamnata pentru inselaciune 8 ani,am ramas definitiva la 6 ani,am executat 4 ani,in iunie 2006 am iesit din detentie,de atunci sunt o ... (vezi toată discuția)
Drama. ce faci cand in fiecare minut te astepti sa pierzi totul? ContSters116348 ContSters116348 ce motivatie poti da subconstientului cand te astepti din minut in minut sa sune ttelefonul sau sa te anunte cineva ca ai pierdut tot casa ,etc cariera tot ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca isty1981 isty1981 Buna ziua, am un credit la banca BRD de aprox. 15000 si un descoperit de cont in jur de 4200 ron. Trei ani la rand am platit lunar rata, insa de un an ... (vezi toată discuția)