avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va implor ajutati-ma................
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va implor ajutati-ma................

in 2002 am fost condamnata pentru inselaciune 8 ani,am ramas definitiva la 6 ani,am executat 4 ani,in iunie 2006 am iesit din detentie,de atunci sunt o paria.am incercat in cei 4 ani sa demonstrez ca nu sunt vinovata de infractiunea de care am fost acuzata,mi-au fost incalcate toate drepturile,am incercat sa imi redechid dosarul cand am iesit.am platit o avocata din ploiesti ,cu bani din salariul tatalui meu(mizer)si in final mi-a sps ca nu mai poate continua ca a fost amenintata.am cerut ajutorul dl.Lazarus,am fost in direct,mi-a promis ca ma ajuta,dar?se pare ca scandalurile mondene sunt mai interesante decat cazul unui vierme ca mine,nu?am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa ajung la curtea euroipeana.sunt la limita subexistentei,nu ma angajeaza nimeni deoarece am cazier,ce pot face ,incotro sa o iau?nuy stiu ce sa fac,am ajuns la limita puterilor,sunt terminata din toate punctele de vedere,cum se poate integra cineva in societate cand societatea ii inchide usa in nas?nici barem nu am comis aceasta infractiune,platesc pentru ca diferenta dintre adevaratul vinovat si mine este ca tatal sau era director de banca atunci iar al meu doar director de scoala................va implor ajutati-ma!
a
Cel mai recent răspuns: anucy , utilizator 18:56, 19 Iunie 2009
Ca sa va putem ajuta trebuie sa veniti la sediul Comisariatului pentru Societatea Civila din Bucuresti. Ne ocupam frecvent de astfel de cazuri, si va putem ajuta.
eu sunt din bacau,unde trebuie sa vin?cand pot veni?va multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ajuns la capatul puterilor.............. anucy anucy Stiu sunt multi oameni necajiti,ma intreb cum gasesc putere sa mearga inainte...........eu simt ca numai rezist!Il iubesc mult pe DUMNEZEU si nu stiu cum va fi ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu victimă decedată. care este procedura pentru obținerea daunelor morale? Arthas Arthas Tatal meu a avut un acident care a murit, mama la fel ie moarta dar nu in acidentul asta, din cauze naturale acuma cativa ani, as vrea si eu sa stiu ca-m cat ... (vezi toată discuția)
Caz sensibil de tâlharie Rafael95 Rafael95 Vă salut cu respect! Toți greșim în viață deci vă rog frumos să nu mă judecați. Am deja 2 avocați dar doresc și părerea experților de aici. ... (vezi toată discuția)