avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cesionat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cesionat

Subiect: credit

Buna ziua,
ma confruct cu o situatie dificila, am facut un credit la BCR si am ramas fara servici si eu si sotul meu,nemaputand sa platesc ratele la banca, aceasta fara o notificare a predat contractul meu de credit unei terte persoane (asa zia firma de recuperare KRUK) aceasta m-a somat cu executarea. (mentionez ca am factu prostia de a incepe sa achit la aceasta firma lunar conf. unui grafic preambul lunar cate 150 ron.Mentionez ca nu am semnat nimic cu aceasta firma ma tot someaza sa ma prezint pentru conciliere ambiala.Intrebarea mea este BCR a procedat corect fara sa ma

Alte discuții în legătură

Credit vandut fara notificarea clientului elion elion Buna ziua, ma confruct cu o situatie dificila, am facut un credit la BCR si am ramas fara servici si eu si sotul meu,nemaputand sa platesc ratele la banca, ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit- asiguratorul nu vrea sa plateasca mari mari Buna seara, Va rog sa aveti bunavointa de a ma ajuta cu un sfat: In 2006 sotul meu a contractat un credit de nevoi personale pe 10 ani.A incheiat si o polita ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)