avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Locuinta ANL in chirie poate deveni sediu social si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Locuinta ANL in chirie poate deveni sediu social si punct de lucru al unui PFA?

Buna ziua,
Sunt chirias ANL si as dori sa aflu daca garsoniera in care locuiesc poate deveni sediu social si punct de lucru al unui PFA pe care doresc sa il deschid? Daca raspunsul este afirmativ, pot deduce pe firma o parte din cheltuielile privind curentul elecric, apa si incalzirea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Clueless , utilizator 09:38, 25 Noiembrie 2015
Daca A.N.L. incheie cu dvs. un contract de inchiriere sau de comodat in acest sens, cred ca O.R.C. va inregistra aceasta P.F.A.

Eu am mari indoieli in acest sens si cred ca nici legea care reglementeaza functionarea A.N.L. nu permite asta.

O sa mut topicul acolo unde ii este locul si unde sunt specialisti mai buni decat mine.
va multumesc. teoretic nu vad de ce nu ar putea incheia un astfel de contract cita vreme sunt cu plata la zi a tuturor datoriilor. legea ANL nu e destul de clara in aceasta privinta. cit privesc angajatii primariei, pentru ei nimic nu este posibil. daca gasiti dumneavoastra o trimitere la vreo lege, ar fi minunat. inca o data, multumesc.
si eu sunt exact in aceeasi situatie ca dv. am facut cerere la primarie pt. acord infiintare sediu social PFA, iar acum astept raspunsul. la dv. cum s-a finalizat? va multumesc!
Dacă mai interesează pe cineva subiectul, astăzi am sunat la numărul de telefon din pagina „Contact” a site-ului ANL.ro la care a răspuns o doamnă —care nu a considerat necesar să se prezinte— pe care am întrebat-o dacă locuința ANL poate fi sediu social. Mi-a răspuns cu un „NU” sec, fără alte detalii.

Cu toate acestea, am văzut plicuri (înștiințări su facturi) adresate unor persoane juridice la adresa unui bloc ANL. Probabil e doar adresa de corespondență, oricum, presupun că doamna care mi-a răspuns la telefon știe ce vorbește.
Mi se pare o mare prostie ca nu puteti.
Stiu un bloc ANL la parterul caruia exista Posta Romana, un notariat si un Centru de Informare Turistica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl eva_alexa29 eva_alexa29 Buna ziua! Stau in chirie intr-o propietate a primariei, Anl, si doresc sa-mi deschid o firma care sa aiba sediul social acolo. Am luat accordul primariei ... (vezi toată discuția)
Putere de lucru judecat? ionut979 ionut979 buna ziua. in urma divortului, fostei sotii i`a fost incredintat copilul si, ca urmare, i`a fost atribuit si beneficiul contractului de inchiriere pentru un ... (vezi toată discuția)
Teren din jurul bloc anl. buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea ... carmen170265 carmen170265 Teren din jurul bloc ANL. Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: in anul 2019 am vandut o bucata de teren din gradina casei, teren care avea ... (vezi toată discuția)