avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru laborator analize apa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru laborator analize apa

Buna ziua,
Doresc sa deschid un laborator pentru analiza apei potabile din fantani si a apelor reziduale de la persoane fizice din Craiova.
De la cine trebuie sa iau autorizatii ?
cu multumiri ,
Luciana Poipescu
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:20, 13 Martie 2015
ORDIN Nr. 764 din 15 iulie 2005
pentru aprobarea procedurii de inregistrare la Ministerul Sanatatii a laboratoarelor care efectueaza monitorizarea calitatii apei potabile in cadrul controlului oficial al apei potabile

[ link extern ]

GHID privind criteriile de funcţionare a laboratoarelor de monitorizare a calităţii apei potabile, în vederea înregistrării la Ministerul Sănătăţii

[ link extern ] /

Laboratorul trebuie sa fie acreditat RENAR conform SR EN ISO 17025.

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model procedura referitoare la activitatea juridica calytul calytul Am nevoie de un model de procedura referitoare la activitatea juridica conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001/2001, daca are cineva habar de asa ceva (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Certificat iso 9001 2008 vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, Am nevoie de certificare ISO 9001. Sunt atatea firme care emit astfel de certificate. Care ar fi principalul criteriu in alegerea unei anumite ... (vezi toată discuția)