avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducerea integrala a combustibilului la o masina pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducerea integrala a combustibilului la o masina pe comodat

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog daca exista vreo posibilitate ca un PFA , care are masina pe comodat sa deduca integral combustibilul. Firma se ocupa de vanzare de jucarii , iar pentru aprovizionare se fac multe deplasari in tara si pana acum nu s-a decontat decat 50% din valoarea bonurilor de combustibil.

In cazul in care exista posibilitatea de a se deduce integral combustibilul, exista vreo limita?

Se pot deduce integral si cheltuielile cu piesele de schimb, asigurari etc?

Va rog sa ma ajutati si cu legea care reglementeaza aceste lucruri.

Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:45, 18 Martie 2015
Nu puteti deduce decat 50% pentru exemplul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)
Pfa-piese de schimb MARIA_O MARIA_O In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141, pentru utilajele agricole folosite,in baza unui contract de comodat, dar care nu sunt proprietatea PFA, in ce ... (vezi toată discuția)