avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA-piese de schimb
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA-piese de schimb

In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141, pentru utilajele agricole folosite,in baza unui contract de comodat, dar care nu sunt proprietatea PFA, in ce masura pop deduce cheltuielile cu piesele de schimb, combustibilul? Dar pentru autotrismul proprietatea familiei pentru care s-a facut contract de comodat in vederea deplasarii la piata pt vanzarea recoltelor, aprovizionarea cu furaje, etc?

Alte discuții în legătură

Deducerea integrala a combustibilului la o masina pe comodat iioanak iioanak Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca exista vreo posibilitate ca un PFA , care are masina pe comodat sa deduca integral combustibilul. Firma se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Pfa-cheltuieli cu curentul, telefonul, salubritatea MARIA_O MARIA_O In cazul PFA-urilor deschise pentru masura 141 cu sediu la domiciliu se poate considera o parte a cheltuielilor cu curentul,salubrizarea, telefonul, etc (care ... (vezi toată discuția)
Pfa contract comodat bunuri ostia ostia Buna ziua, Se doreste a se deduce 50/ cheltuielile cu reparatiile , combustibilul pentru utilaj agricol, masina personala si telefon intrucat sunt folosite ... (vezi toată discuția)