avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier stampile
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier stampile

Doresc sa deschid un mini atelier de confectionat stampile. Majoritatea atelierelor de stampile cer copie de la CIU si copie de la cartea de identitate pentru a face o stampila cu numele firmei. Exista legi sau reglementari in acest domeniu? am nevoie de ceva autoriztii speciale pentru a deschide un atelier de stampile?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: completdesign , utilizator 08:11, 14 Martie 2015
Copiile CUI si CI se cer pentru a dovedi calitatea in societate a celui care solicita stampila. Altfel, oricine si-ar putea face stampila la ce societate doreste.
dar eu, in calitate de PFA (atelierul de stampile va fi un PFA) am dreptul sa cer copie de la CUI si CI?
si daca da, atunci trebuie sa le arhivez si sa le pastrez? cat timp?
exista o lege care reglementeaza aceasta activitate, niste norme metodologice sau ceva ordin care spune ca asta e procedura si asa trebuie facut.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampile stanceni stanceni Buna seara! Poate sa-mi spuna si mie cineva in general, in cadrul unei societati cine tine toate stampilele? Exista cumva vreo prevedere in acest ... (vezi toată discuția)
confectionare stampile posturilibere posturilibere buna ziua oricine a avut de facut o stampila stie cei care le fac cer cel (mai mult sau mai putin) putin actele societatii Exista reglementari cu privire ... (vezi toată discuția)
Regimul juridic al stampilelor tamasmrs tamasmrs Poate sa-mi spuna cineva nr. legii privind regimul juridic al stampilelor sau ceva privind administrarea acestora ?!?!!? pls e URGENT....#-o (vezi toată discuția)