avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... confectionare stampile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

confectionare stampile

buna ziua
oricine a avut de facut o stampila stie cei care le fac cer cel (mai mult sau mai putin) putin actele societatii
Exista reglementari cu privire la confectionarea stampilelor si obligatia de a prezenta actele firmei? Daca cineva reuseste sa isi faca stampila inainte de a i se elibera cui-ul si emite documente anterior acelei date? cat de valabile sunt acele documente?
multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pierduta amrma amrma Buna ziua, In luna septembrie copilul meu implineste 2 ani. La inceputul lunii iulie am fost la DGASPC sa vad ce acte trebuiesc depuse la dosar pentru ca ... (vezi toată discuția)
Atelier stampile completdesign completdesign Doresc sa deschid un mini atelier de confectionat stampile. Majoritatea atelierelor de stampile cer copie de la CIU si copie de la cartea de identitate pentru ... (vezi toată discuția)
A doua adev.-somaj pt cele 12 luni lando lando BUNA ZIUA, AM FOST BAGAT IN SOMAJ DAR NU POT SA DEPUN DOSARUL DEOARECE IMI MAI TREBUIE O A DOUA ADEVERINTA COMPLETATA DE LA LOCUL DE MUNCA ANTERIOR PT 2 ... (vezi toată discuția)