avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire victima accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire victima accident rutier

buna seara,

Ma puteti, va rog, ajuta si pe mine cu cateva informatii? in luna decembrie anul trecut, am fost victima unui accident rutier. Pentru ca ma durea foarte tare pieptul, am fost transportata la spital cu ambulanta. la urgente mi s-a pus diagnostic contuzie toracica. pe fisa de la upu mai era trecut la altele: probleme locomotorii- pentru faptul ca nu ma puteam tine pe picioare la coborarea din ambulanta.
La putin timp dupa accident, din cauza ca ma aveam dureri de piept si de cervicala, am fost sa mi faca mai multe analize. In urma analizelor dr. mi-a pus diagnostic artralgii post traumatice toracice si costale si mi s-a recomandat fizioterapie. dupa 10 zile de fizioterapie si kinetoterapie, dr. mi-a prelungit terapia inca 10 zile de kinetoterapie.
din cauza programului de la munca si a distantei( accidentul a fost in localitatea de domiciliu si politia nu mi-a dat voie sa merg la iml in alt oras) nu am mers in cele 30 zile la iml pentru scoaterea certificatului medico-legal, ci dupa acest termen. Doctorul a fost foarte expeditiv, nu a vrut sa se uite peste documentele medicale si mi-a eliberat un document in urma expertizei(mi s-au dat 3-4 zile de ingrijiri).
As vrea sa fac o contestatie si sa fac o contraexpertiza. Imi puteti spune care ar fi procedura, in ce termen ar trebui sa ma incadrez? In curand se vor implini cele 3 luni de la accident si dosarul penal se va inchide automat. Trebuie sa fac contraexpertiza in aceste 90 zile de la accident? sau nu are nicio legatura?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana2015 , utilizator 08:46, 17 Martie 2015
In baza documentelor medicale care atesta faptul ca ati urmat sedintele de fizioterapie si kinetoterapie, solicitati la IML reanaliza si prelungirea certificatului medico-legal.
va multumesc pentru raspuns. am mers la iml si dr. nu m a lasat sa vb, mi a zis ca nu l intereseaza ce am facut, ca el se ia doar dupa foaia de la urgente...e ok sa cer o contraexpertiza?
Buna ziua. Va pot ajuta eu, sper, cu un nr de contact cu cineva care lucreaza la Centrul European de Despagubiri. Dati-mi adresa de email si va ajut. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică AndreiAndrei123 AndreiAndrei123 Buna seara Am avut un incident cu un betiv minor si mi-am scos certificat medico-legal. As vrea sa stiu si eu care sunt masurile care se pot lua de aici in ... (vezi toată discuția)
Despăgubiri accident rutier Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua, mama mea (pasager) a fost implicată în accident rutier ,comis de șoferul in a cărui masina se află. A fost dusă la urgente, facut tc ,raze ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)