avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... URGENT va rog ! Comunicare acte catre expert inainte ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

URGENT va rog ! Comunicare acte catre expert inainte de intrunirea partilor ?

Am cateva neclaritati si poate ma lamureste cineva va rog.

1) S-a primit prin e-mail adresa de la expert pt convocarea partilor, dar pana acum nu s-a primit si prin posta.S-a stabilit o data de convocare cu doua zile inainte de termenul de judecata de la instanta. Este corect ?

2) Expertul a solicitat ca pt operativitate sa ii fie comunicate acte pe e-mail, pana la o data anterioara datei convocarii, cand oricum urmeaza sa ii fie prezentate acte.

Este legal sa fie comunicate acte catre expertul contabil judiciar inainte de intrunirea partilor ?

3) Exista o baza legala care sa prevada ca expertul trebuie sa faca convocarea la sediul paratei ? Pt ca a dorit dar parata refuza.... Ce se poate face ca sa fie acolo convocarea efectuata pt ca e de preferat sediului expertului ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 16:54, 16 Martie 2015
@ Gabi si elis : corect. Eram eu derutata dehh...cu codurile astea :sticktongue: Multumesc pt clarificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara fara citarea paratului district district Sunt in proces cu asociatia de proprietari ptr cote de intretinere umflate, calculate incorect, nerespectand prevederile legii 230/2007. Instanta a aprobat ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila - procedura convocarii nu s-a realizat prin scrisoare recomandata sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua, Cum comentaţi următoarea situaţie. Expertul convocă părţile telefonic la locul desfăşurării expertizei. Părţile se prezintă toate, ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila - expertul a procedat legal? niculinapopa niculinapopa Am un litigiu de munca cu societatea unde am lucrat 25 ani pentru recuperare drepturi salariale pe ultimii 3 ani ( sporuri salariale). Astazi m-a sunat ... (vezi toată discuția)