avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Inscriere bonuri fiscale in aplicatia oferita de ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Inscriere bonuri fiscale in aplicatia oferita de avocatnet

Am incercat sa introduc bonurile fiscale de la inceputul lunii februarie dar nu prea merge aplicatia. La suma sunt probleme, iar la data nu pot introduce data.
Cred ca cei de la facturis ar trebui sa revizuiasca putin programul pentru a putea fi folosit, daca nu sunt multi super-IT-isti in Romania care pot oferi ceva care sa poata fi folosit. Oricum inainte de a ne invita pe noi sa-l folosim consider ca specialistii dvs. trebuiau sa verifice programul.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:32, 15 Martie 2015
Functioneaza.
Ce inseamna, nu prea merge ? ce problema aveti la introducerea datelor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire parola site gabriela06072002 gabriela06072002 Buna seara. Adresez intrebarea moderatorilor site-ului. Desi sunt un utilizator inregistrat, la intrarea in cont, nu imi este recunoscuta parola( de ex la ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de emiterea politelor rca prin intermediul brokerilor cristicdr cristicdr BUNA ZIUA, SUNT CONSILIER IN ASIGURARI GENERALE SI LUCREZ IN CADRUL UNEI COMPANII DE BROKERAJ. PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA: IN LUNILE IANUARIE, FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)