avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nelamurire parola site
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nelamurire parola site

Buna seara. Adresez intrebarea moderatorilor site-ului. Desi sunt un utilizator inregistrat, la intrarea in cont, nu imi este recunoscuta parola( de ex la loteria bonurilor). Am studiat regulamenul dar, poate imi scapa mie, nu am gasit raspuns la nelamurirea mea.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:59, 15 Martie 2015
Din moment ce ati reusit sa intrati in cont inseamna ca nu exista probleme in site.

Aveti un nume de utilizator cu multe 0-rouri, introduceti cu atentie sau cu copy/paste

gabriela06072002

si parola.

loteriabonurilor.avocatnet.r...

Cum aplicatia nu este vizibila pe prima pagina a site-ului sugerez Administratorului sa puna un buton vizibil cu un link al aplicatiei pe prima pagina sau in meniu, de exemplu la "instrumente utile".

Drept sa spun eu nu gasesc in site linkul decat daca dau search "aplicatie loteria bonurilor".
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2015
cyan, moderator
Tocmai parola este problema. Introduc parola pe care am mai folosit-o si imi da EROARE.
Incercati sa intrati cu adresa de email si parola.
"Login ertonat". Asta e. Nu recunoaste parola. Ce pot face in acest caz? Pot obtine o parola noua?
Cont nou nu ma lasa sa fac, chiar daca schimb numele utilizatorului, adresa de mail ramanand aceeasi. Ghinion? Admit ca poate fi si nepriceperea mea. Oricum mutumesc celui care imi poate oferi o solutie viabila Nu pot schimba nici parola deoarece nu o recunoaste pe cea veche....
Schimbati parola contului accesand in dreapta sus unde apare numele de utilizator, sunt mai multe optiuni "profil, date personale, schimba parola, etc"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Login imposibil in loteria bonurilor avocatnet.ro HUBARDONI HUBARDONI Cu numele de utilizator Hubardoni si cu parola care o am pot sa ma logez de exemplu la Forum Avocatnet.ro. Dar cu acelasi nume de utilizator si parola nu pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Anuntare castigator concurs TIBOR 3 TIBOR 3 Aveti un concurs Loteria bonurilor fiscale. L-ati abandonat ca vad ca evenimentele se opresc la data de 4 aprilie. Unde afisati castigatorii Era vorba de o ... (vezi toată discuția)