avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Login imposibil in Loteria Bonurilor Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Login imposibil in Loteria Bonurilor Avocatnet.ro

Cu numele de utilizator Hubardoni si cu parola care o am pot sa ma logez de exemplu la Forum Avocatnet.ro. Dar cu acelasi nume de utilizator si parola nu pot sa ma logez la Loteria Bonuriilor...Scrie Login incorect,parola gresita. Daca schimb parola pot sa ma logez in amandoua locuri,dar a doua zi patesc acelas lucru (Login cu succes Avocatnet.ro si fara succes,cu acelasi date la Loteria Bonuriilor). Va rog un pic de ajutor....
Cel mai recent răspuns: HUBARDONI , utilizator 07:26, 30 Octombrie 2015
Sesizati prin mesagerie privata administratorii forumului,care detin atat autoritatea cat si baza tehnica sa solutioneze problema cu care va confruntati
Succes !
Multumesc,cred ca asa voi face,dar eu am crezut ca am scris la locul potrivit,unde voi primi ajutor...
Buna dimineata,

E de la resetarea parolei. Trebuie sa confirmati, din emailul primit, resetarea si nu o sa mai aveti probleme.
Altfel modificarea nu devine permanenta.

Toate cele bune.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire parola site gabriela06072002 gabriela06072002 Buna seara. Adresez intrebarea moderatorilor site-ului. Desi sunt un utilizator inregistrat, la intrarea in cont, nu imi este recunoscuta parola( de ex la ... (vezi toată discuția)
Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Pentru administrator site piciul piciul buna ziua, sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca ... (vezi toată discuția)