avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... pentru administrator site
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

pentru administrator site

buna ziua,
sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca parola nu e ok.
a cerut o noua parola ( de cel putin 5 ori in zile diferite) si de fiecare data a primit o parola ( ce-i drept cam puerila). Tot de atatea ori cand a incercat sa utilizeze parola primita a primit un mesaj ca userul nu exista!!!!
Voi mai intelegeti ceva???
Ati patit-o si voi?
Cum ati rezolvat ?
sa incerce sa intre direct de pe mesajele primite pe mail.
eu am vazut ca a mai scris inclusiv pe 17.02.2012.
nu sunt administrator dar nu vad de ce nu ar pute sa intre pe cont.
Buna seara,

Sotia dumneavoastra primeste mesajul "Utilizatorul nu exista sau parola este gresita", nu mesajul "Utilizatorul nu exista", pentru simplul motiv ca noi nu afisam un astfel de mesaj in niciun fel de eroare.

Pentru a se loga, trebuie sa introduca ultima parola primita ca urmare a resetarii parolei. Daca incearca de mai multe ori, trebuie sa foloseasca doar ultima parola primita, pentru ca altfel cele anterioare s-au resetat deja.

O zi frumoasa.
pai si asta considerati ca ar fi o solutie?
cu ata mai mult cu cat nu salveaza mesajele primite pe mail..
adika site-ul nu mai este sigur?????????????
Siteul este foarte sigur. Problema e ca sotia dvs isi schimba foarte des parola si nu introduce la login ultima parola primita.

Dupa ce s-a logat, e indicat sa schimbe parola temporara primita. Insa si daca nu o schimba, cata vreme nu trimite nimanui emailul in care a primit parola temporara, doar dumneaei va sti care este respectiva parola. Acele parole sunt unice si nu se atribuie mai multor utilizatori aceeasi parola.

Sper ca am fost clar.
Daca sunteti admin. site atunci puteti sa vedeti ca aceasta schimbarea " deasa" a parolei s-a facut in ultimele zile si asta datorita problemei pe care v-am expus-o in mesajele anterioare.
De asemenea ca administrator al acestui site cred de asemenea ca ar trebui sa aveti o idee despre nivelul intelectual al utilizatorilor dvs. si sa le acordati un credit minim ca stiu sa introduca un user si o parola, chiar daca aceste parole sunt uneori puerile.
Va multumim oricum pentru suportul acordat in rezolvarea situatiei.

Alte discuții în legătură

Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Login imposibil in loteria bonurilor avocatnet.ro HUBARDONI HUBARDONI Cu numele de utilizator Hubardoni si cu parola care o am pot sa ma logez de exemplu la Forum Avocatnet.ro. Dar cu acelasi nume de utilizator si parola nu pot ... (vezi toată discuția)