avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... pentru administrator site
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

pentru administrator site

buna ziua,
sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca parola nu e ok.
a cerut o noua parola ( de cel putin 5 ori in zile diferite) si de fiecare data a primit o parola ( ce-i drept cam puerila). Tot de atatea ori cand a incercat sa utilizeze parola primita a primit un mesaj ca userul nu exista!!!!
Voi mai intelegeti ceva???
Ati patit-o si voi?
Cum ati rezolvat ?
Buna ziua,

Sincer, nu inteleg de ce tot repetati ca parolele sunt puerile. Ati vrea sa va generam parole de genul xhjlkjlkj298979dsfcnskjfhsdkhkjhk12hjhg ?

Dincolo de discutia noastra, s-a rezolvat problema?

Multumesc anticipat.
Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce pot face sa nu imi intre pe SPAM noutatile de la avocatnet.ro Am primit zilele trecute o avertizare de dezabonare.pt ca,intrau pe SPAM.Am urmat pasii din instructiuni si acum imi intra numai la SPAM.Inaite imi intra si in imbox si in spam.ACUM NUMAI IN SPAM.Va multumesc.Cu stima stefanuteugen.

....multumesc...
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2012
Ares-3, moderator
imi cer scuze nu o sa mai apelez....tot nu am inteles ....de ce l-ati sters?...O zi buna va doresc

Nu l-am sters, v-ati suparat degeaba :)
Mesajul continea

...multumesc...

I-am copiat continutul in mesajul pe care l-ati postat inainte, ca sa nu fie mesaje consecutive postate in mai putin de 30 de minute.
Am scris si la explicatia stergerii: Consecutiv, conexat cu primul.

Cand doriti sa corectati sau sa completati un mesaj dupa ce l-ati publicat, aveti 30 de minute in care, daca faceti click pe Editeaza mesajul se deschide iar dvs. puteti corecta sau adauga ceva la textul deja scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)