avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... eos ksi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

eos ksi

buna ziua. am facut cred ca prin 2010 un abonament la orange pentru cineva de incredere..asa am crezut eu atunci..ideea este ca nu am mai platit factura iar acum eos ksi m-au dat in judecata. am primit citatie de la tribunal, eu nu am un loc de munca si nu pot plati in momentul acesta . ce pot sa fac? pot sa platesc in rate mai mici suma respectiva asa m-ar ajuta rudele dar nu pot plati totul odata.
luati legatura cu ei si stabiliti impreuna metodele de plata si suma de care dispune.ti,daca va refuza cand va prezentati la tribunal le solicitati acest lucru.Trebui sa ave.ti in vedere daca acestia au mai trimis instiintari pana in 2015?Daca nu,puteti face contestatie,pentru a se vedea prescrisptia datoriei cat si perimarea acesteia.
Dl Laur prescriptia e prescriptie,perimarea,perimare nu ar fi bine sa dati sfaturi in domeniul in care sunteti specializat?
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Datorie platita partial koncz zs. koncz zs. Am si eu o nelamurire . In cursul acestui an , in luna februarie am primit o factura de la Orange romania in valoare de 900 Ron. La momentul respectiv nu am ... (vezi toată discuția)
Cerere de valoare redusa wap54 wap54 In luna aprilie am fost instiintat de judecatorie ca am fost actionat in instanta de EOS KSI privind o cerecere de valoare redusa, neplata a 3 facturi catre ... (vezi toată discuția)