avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Aplicatie inregistrare conversatii telefonice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Aplicatie inregistrare conversatii telefonice

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in primul rand este legal inregistrarea unei conversatii telefonice. Am vazut ca sunt tot felu de aplicatii pentru telefoane care permit inregistrarea unei conversatiii telefonice dintre doi participanti. La "detalii" pentru Romania figureaza ca fiind legala inregistrarea unei conversatii telefonice intre doi participanti fara a fi nevoie sa il avertizezi pe celalalt ca este inregistrat. In cazul in care este legal, ar fi admisibila ca si proba in instanta si in ce conditii?Desigur daca se dovedeste autenticitatea persoanei inregistrate.Inregistrarea se face pintr-un numar securizat din Romania printr-un server securizat.Aplicatia se platest, imediat dupa conversatie poti sa salvezi inregistrarea pe telefon, e-mail, cloud etc
Cel mai recent răspuns: AlbertoTurbo , utilizator 21:39, 16 Martie 2015
in AppStore este aplicatie platita unde cealalta parte nu isi da seama :)
tzuku51 a scris:

# ovidiu04
daca tot sunteti in cunostinta de cauza,aveti cunostinta daca exista posibilitatea sa verific daca imi sunt inregistrate convorbirile cu aceste aplicatii pirat?


era o aplicatie pirat doar daca era una contracost dar userul a downloadat-o de pe un site de torrente , bineinteles fara sa plateasca ceva autorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea convorbirii fara consimtamant si utilizarea acesteia in cazul unei acuzatii ? MirceaIulian MirceaIulian Buna ziua ! As vrea sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Sunt intr-o situatie care nu depinde de mine (nu se poate dovedi acest lucru) dar ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)
Interceptari telefonice... intrebare! danielmarin danielmarin Buna seara, am o intrebare si sper sa pot gasi raspunsul aici. In situatia in care , o persoana este inplicata intr-un dosar, si singura proba inpotriva ... (vezi toată discuția)