avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare cu o firma.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare cu o firma.

Buna ziua, sunt Victor am 26 de ani si am un mic magazin in Spania, as dori sa trimit un e'mail unei fabrici din Romania sa propun o colaborare, mai exact sa intreb daca e posibil sa'mi trimita produsele lor aici si nu stiu cum sa ma exprim ca sa obtin un raspuns pozitiv. Imi puteti da cateva idei? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:43, 15 Martie 2015
Buna seara,
Exact cum v-ati exprimat pe forum.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)
Magazin online VeleaConstantin VeleaConstantin Am o firma SRL in Romania cu activitate VANZARI ONLINE poat vinde din alta tara (Spania) produse in Romania direct la client prin intermediul acestei firme si ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in spania ContSters155307 ContSters155307 Buna ziua, as dori sa stiu care este legea in spania pentru ong-uri, adica cum este OG 26/2000, si cam ce documentatie ar trebui. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)