avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratia de avere completata in euro in loc de lei
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratia de avere completata in euro in loc de lei

Am si eu o mica problema. Sper sa fie mica.
Am 25 de ani si anul trecut am incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru o masina cu tatal meu, tatal fiind cumparatorul. Problema e ca masina valora 10.000 ron, dar cel care mi-a redactat contractul a trecut euro in loc de ron. Cand am vazut acest aspect, deja era prea tarziu.

1. Ce ar trebui sa faca sotia mea, dat fiind faptul ca lucreaza intr o institutie publica si trebuie completata declaratia de avere anuala? In declaratia de anul trecut ea a mentionat masina, iar anul asta ar trebui sa treaca faptul ca a instrainat-o...cu 10.000 de euro? Desi ea nu facea decat 10.000ron?
2. E posibil ca eu sau tata sa avem probleme deoarece am trecut in contract mai mult decat valoarea masinii?

Alte discuții în legătură

Se considera inselaciune? romeot27 romeot27 Buna, O sa descriu o scurta istorioara si as vrea sa va dati cu parerea daca se poate face ceva in instanta. Daca o fica reuseste sa lamureasca pe un ... (vezi toată discuția)
Probleme imense mita1982 mita1982 Mihai 28 (casatorit) In data de 21.04.2011 mama mea a paralizat (AVC- ischemic) iar tatal meu este de 2 ani paralizat la pat cu tumoare . Eu si cu sotia mea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri succesiune lilysta lilysta Mama mea a decedat in februarie 2006,nu am facut succesiunea de fapt am dat o declaratie la notar ca renunt in favoarea tatalui meu .Mentionez ca sunt unicul ... (vezi toată discuția)