andidumitru a scris:
Sa inteleg ca daca cineva ma ameninta cu moartea si eu strig dupa ajutor, voi fi amendat pentru tulburarea ordinii publice:rofl:
Nu luam in considerare ca a fost provocat si nu a actionat fara motiv, din voluntar.:hm:
Nu, dar daca politia vrea sa te legitimeze si tu protestezi, in orice tara ( chiar si cea mai democratica) acestia te pun jos si te incatuseaza pe loc...
Daca consideri ca acestia fac un abuz, fara sa ripostezi, te supui, si ulterior faci plangere.
Organul de politie iti cere biletul si tu incepi ca cine esti tu ( desii vezi ca e in uniforma) , de ce sa-ti arat biletul , etc.... cam cum ai vrea sa reactioneze politistii? Bine baiatule, ne-ai speriat si scuza-ne ca te-am deranjat cu asemenea cerere. Initiatorul discutiei spune ca avea bilet, dar sunt convins ca din teribilism a zis ca ce o sa-mi faca daca eu fac pe smecherul. In momentul in care el a refuzat sa prezinte biletul, sa se legitimeze si ulterior sa-i urmeze la sectie, normal ca au vrut sa-l incatuseze. Chiar el spune ca nu au reusit ... Oare de ce? Asta nu se cheama conturbarea ordinii? Oare toate aceste lucruri s-au intamplat discret? nu cu strigate si imbranceli?